Home Podržite
communityservicewk

Podrška i donacije

UWC koledži pružaju jedinstveno iskustvo odrastanja i školovanja. Neovisno o rasi, vjeri, nacionalnosti, spolu i imovinskom statusu, učenici kroz zahtjevan program u poticajnom okruženju stječu vrhunsko obrazovanje, pomiču granice svojih mogućnosti i razvijaju svoje potencijale.

Da bi UWC koledži mogli nastaviti svoju iznimnu misiju i da bi hrvatski učenici imali priliku u njoj sudjelovati, potrebna nam je vaša pomoć.

Donatori i volonteri

Udruga UWC Hrvatska je od svojeg osnivanja 2003.g. primila potporu brojnih donatora, bivših polaznika UWC programa i njihovih obitelji, te tvrtki, pojedinaca i drugih. Od srca zahvaljujemo svim donatorima, podržavateljima, suradnicima i prijateljima koji nam požamu u realizaciji naših aktivnosti i programa!

 

Zašto UWC treba donacije?

Donacijama se financiraju UWC stipendije. To omogućuje neovisan izbor kandidata na temelju sposobnosti, bez obzira na financijske mogućnosti obitelji. Zato u UWC koledže dolaze učenici iz svih dijelova svijeta i društvenih slojeva te kroz zajednički život i učenje stječu neprocjenjivo životno iskustvo.

   

Kako donirati

Donirati možete online ili bankovnom uplatom, a možete pomoći i na druge načine. Pročitajte više...

Online uplate

Online uplate donacija i članarina karticama omogućene su posredstvom PayPala, ovdje.